skip to Main Content

Hvala še enkrat tudi vam za vse! Res zadovoljna uporabnica stola 🙂

S stoli Sanus sem zelo zadovoljna, saj pri sedenju podpira mojo hrbtenico. Še posebej mi ustreza hrbtni del, ki ga lahko zasučem.
Priporočam ga vsem, ki v službi veliko sedite!!!
Še enkrat hvala za vaš stol!

Z izbiro vašega stola smo zelo zadovoljni, na njih se sedi udobno. Drža telesa je pravilna, kar je pri delu z računalnikom  zelo pomembno. Možnosti prilagajanja višine sedala ter naslona so zelo dobrodošle. Za našo uporabo se je vaš stol izkazal ko odličen.

V naši pisarni imamo dva stola Sanus. Glede na to, da z možem veliko sediva tudi  za računalnikom, se nama zdi zelo pomembno, da poskrbiva za zdravo in kvalitetno sedenje, s tem pa tudi za svojo hrbtenico. To stoli Sanus vsekakor omogočajo, zato sem zelo hvaležna, da ju imava in jih zato tudi priporočava.

Back To Top
Hvala! Povpraševanje je bilo uspešno poslano.!

SAMO PRAVNE OSEBE lahko prejmete stol v test. Stol mora biti ob vrnitvi nepoškodovan. V kolikor je stol poškodovan imamo pravico zaračunat nastalo škodo. Pogoje za testiranje lahko preberete tukaj.

Izpolnite spodnji obrazec za naročilo testnega Sanus stola

  Strinjam se s pogoji testiranja.

  Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

  Nastavitve zasebnosti shranjene!
  Nastavitve zasebnosti

  Kadar obiščete katero koli spletno mesto, lahko to shranjuje ali pridobi podatke o vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirajte svoje osebne storitve za piškotke.

  Ti piškotki so obvezni za delovanje spletne strani in jih ni mogoče izklopiti in sistema.

  Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično zahtevane piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

  Uporabljamo spletno trgovino. Za košarico in naročilo bosta shranjena 2 piškotka. Ta piškotka sta obvezna in jih ni mogoče izključiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

  Zavrni
  Sprejmi